Om oss


Troligen Sveriges mest välsorterade leverantör av postemballage.

Affärsidé

Till återförsäljare sälja postemballage och förpackningar med och utan tryck, kuverterings- och posthanteringstjänster.

Historik

Hos oss på Postemballage finns en stor erfarenhet och kunnande om produkter och tjänster inom den grafiska branschen. Tillsammans har vi över 60 års erfarenhet.

Verksamhetspolicy

Vi ska leverera produkter och tjänster med rätt kvalitet, och tillgodose våra kunders behov.

Verksamheten ska kännetecknas av kundanpassade lösningar, hög kundfokus, samt bedrivas med kunniga och motiverade medarbetare.

Egen produktion

Kuverttryckning, inkjet printing, kuvertering, tryck av bärkassar och bubbelpåsar,  skärning, falsning, plockning, oblatering, inplastning, perfning, bigning och häftning.

Välkommen till vår produktion!
Vi är stolta över att kunna erbjuda en omfattande uppsättning tryck- och efterbehandlingstjänster som kommer att ta din verksamhet till nya höjder. Med vårt expertteam och toppmodern utrustning kan vi erbjuda en heltäckande lösning för allt från kuverttryckning och inkjet printing till kuvertering, tryck av bärkassar och bubbelpåsar, skärning, falsning, plockning, oblatering, inlastning, perfning, bigning och häftning. Låt oss ta en närmare titt på vad vi kan erbjuda dig.

En av våra specialiteter är kuverttryckning. Med hjälp av avancerade trycktekniker kan vi skapa anpassade, färgstarka och ögonfångande kuvert som sätter ditt företags varumärke i rampljuset. Vårt team av grafiska designers och tryckexperter arbetar nära tillsammans för att säkerställa att dina kuvert speglar din verksamhets unika identitet och lockar mottagarnas uppmärksamhet.

Utöver kuverttryckning erbjuder vi även inkjet printing. Denna högteknologiska metod möjliggör snabb och exakt utskrift av variabel information på olika material och ytor. Oavsett om det gäller adressering av kuvert, personliga brev eller kampanjmaterial, kan vi anpassa och trycka dina meddelanden på ett sätt som skapar en personlig och engagerande upplevelse för mottagarna.

Vår kuverteringstjänst är ett utmärkt komplement till kuverttryckning och inkjet printing. Vi kan automatisera och effektivisera processen att fylla kuvert med dina personliga brev, fakturor, reklamblad eller andra material. Med vår toppmoderna utrustning och skickliga personal kan vi hantera stora volymer och säkerställa att dina kuvert distribueras snabbt och korrekt.

För att förstärka ditt varumärke ytterligare erbjuder vi tryck av bärkassar och bubbelpåsar. Dessa praktiska förpackningsalternativ kan anpassas efter dina specifika behov och bidrar till att skapa en positiv upplevelse för dina kunder. Med våra trycktekniker kan vi applicera din logotyp, grafik eller budskap på dessa förpackningar och hjälpa dig att skilja dig från konkurrenterna.

Vi har också möjlighet att erbjuda en rad efterbehandlingstjänster som skärning, falsning, plockning, oblatering, inplastning, perfning, bigning och häftning. Dessa processer är avgörande för att förvandla råmaterial till färdiga produkter och marknadsfärdiga material.